Sevilen Diziden ABD'ye Yaptırım Göndermesi!

Son günlerde ABD ile yaşanan gerginliğe TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'den de bir paylaşım geldi. Dizinin resmi hesabından ABD'li yetkili ile Osmanlı Paşasının harika diyaloğu paylaşıldı.

04.08.2018-15:22 - (Son Güncelleme: 04.08.2018-15:28)

TRT 1'de yayınlanan ve büyük ilgi ile takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisininin Twitter sayfası, yeni sezonun anonsunu gerçekleştirirken, son günlerin en önemli gündem meselesi olan ABD'nin yaptırım tehdidine gönderme yaptı.

"İNDİRİN O AYAĞINIZI!"

Twitter sayfasından "İndirin o ayağınızı" yazısı ile şu sahneyi paylaştı: Sultan Abdülhamid Han'la görüşmeyi umut ederek saraya giden ABD temsilcisi Tahsin Paşa'yı karşısında görür. Bacak bacak üstüne atarak Sultan'ı bekleyen ABD'li, Tahsin Paşa'nın 'indirin o ayağınızı' biçimindeki ikazı ile neye uğradığını şaşırır ve 'afedersiniz, bir Osmanlı paşasının karşısında olduğumu unutmuşum' biçiminde vebap verir.

"OSMANLI PAŞASININ KARŞISINDA DEĞİL, HALİFE'NİN SARAYINDASINIZ"

Tahsin Paşa ise bu yanıt karşısında harika bir yanıt verir: Osmanlı paşasının karşısında olduğunuz için değil, Halife'nin sarayında olduğunuz için indireceksiniz ayağınızı.

Dizinin geçmiş bölümlerinde yayınlanan bir sahnede, Tahsin Paşa ile ABD temsilcisinin konuşması yer alıyor. Bu sahne son zamanlarda gündemde olan ABD'nin yaptırım tehdidinin ardından sayfanın resmi Twitter hesabından tekrar paylaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal