Şehit Ailesi CHP'yi İstemediğini Açıkladı Ama CHP'liler Hala İğneyi Kendine Batırmamakta Israr Ediyor!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, katıldığı canlı yayında skandal açıklamalarda bulundu. Özkoç, "Şehit cenazesinde böyle bir olay yaşandığı için üzgün olmadıkları ortada." dedi.

23.04.2019-21:46 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-21:59) Şehit Ailesi CHP'yi İstemediğini Açıkladı Ama CHP'liler Hala İğneyi Kendine Batırmamakta Israr Ediyor!

Haber 365 | Özel Haber

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, KRT TV canlı yayınında skandal açıklamalarda bulundu.

ŞEHİT BABASI NE DEMİŞTİ?

 Şehidin babası Mustafa Kırıkçı ise olayın ardından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun gelmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade ederek, "Ben şehit babası olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun buraya gelmesinden çok üzüntü duydum. Kendinin de haberdar etmediği için halkımız da ona karşı bir şeyde bulunmuştur yani" demişti.

ŞEHİDİN AİLESİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPTI!

Şehit ailesinin açıklamalarına rağmen, şehidimiz üzerinden siyasi rant sağlamaya ve bir siyasi malzeme haline getirmeye çalışan Özkoç, "Şehit cenazesinin ailesine ve şehite yaptıkları saygısızlıktan da rahatsız olmadıkları da çok aşikardır. Şehit ailesinin acı gününü böyle bir duruma çeviren gerekli emniyet güçlerini kullanarak defnedilmesini gerektiği gibi yaptırtmayan da bunlardır." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal