Polis Aracından Kazara Çıkan Kurşunla Yaralanan Çocuğu Vali, Evinde Ziyaret Etti

Muş Valisi Aziz Yıldırım, 23 Mayıs günü zırhlı polis aracının üzerindeki silahın kazara ateş alması sonucunda yaralanan 10 yaşındaki Veysel Toplu'yu evinde ziyaret etti.

08.06.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-16:54) Polis Aracından Kazara Çıkan Kurşunla Yaralanan Çocuğu Vali, Evinde Ziyaret Etti

Muş Valisi Aziz Yıldırım, 23 Mayıs 2018 tarihinde zırhlı polis aracının İstasyon Caddesindeki bir çukura girip çıkması neticesi aracın kulesinde yer alan silahın kaza sonucu ateş almasıyla yaralanan Veysel Toplu'yu evinde ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım ve İl Emniyet Müdür Zafer Aktaş, olayda yaralanan 10 yaşındaki Veysel Toplu'yu ziyaret etti. Muş Devlet Hastanesindeki tedavisinin sonrasında evine getirilen ve her ilerleyen gün sağlık durumu iyiye giden Veysel'i ziyaret eden Vali Yıldırım, tablet bilgisayar hediye etti. Aileye geçmiş olsun dileklerini sunan Vali Yıldırım, "Kazara olan bu olayı hiç kimse arzu etmezdi. Fakat şimdi önemli olan çocuğumuzun sağlığı ve şükürler olsun daha iyi. Rabbim acil şifalar versin" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal