Öğrencilerin İstiklal Marşı Paylaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lise öğrencisi Furkan Gündüz’ün İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla yaptığı Twitter paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

12.03.2019-23:20 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-23:13) Öğrencilerin İstiklal Marşı Paylaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yanıt

Ordu’nun Gölköy ilçesinde bulunan Gölköy Anadolu Lisesi öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla, İstiklal Marşı’na dair duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri bir video hazırladı.

ERDOĞAN'I ETİKETLEYEREK PAYLAŞTI

Gölköy Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Gündüz, söz konusu videoyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YANIT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Gündüz’ün paylaşımına kişisel sosyal medya hesabından, “Sevgili Furkan, İstiklal Marşımızın derin anlamını idrak ederek birbirinden değerli cümlelerle ifade eden güzel genç kardeşlerimi ve seni gözlerinizden öpüyorum. İnanıyorum ki Türkiye, sizin gibi gençlerle birlikte inşallah tüm hedeflerine ulaşacak” ifadeleri ile cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal