Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara Menderes, Özal, Türkeş, Erbakan İçin Gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Sivas Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, "Sandığa merhum Menderes, Özal, Türkeş, Erbakan gibi, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşim için de gideceğiz." dedi.

12.03.2019-21:49 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-21:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara Menderes, Özal, Türkeş, Erbakan İçin Gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Büyük Sivas Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu.

MUHALEFET SEÇİM FALI AÇIYOR

Muhalefet kanadından gelen anket açıklamalarını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet sabah akşam bir başka anket firmasıyla seçim falı açarken, biz haftanın 7 günü sahadayız, sokaktayız, insanımızın arasındayız." ifadelerini kullandı.

HESABINI SANDIKTA SORACAĞIZ

Bayrak yakan ve ezan ıslıklayanlardan sandıkta hesap sorulacağını belirten Erdoğan, "CHP ve ittifak bunlar bayraklarımızı yakıyor biz Cumhur İttifakı olarak tankların önünde bayraklarımızla duruyoruz, farkımız bu. İşte 31 Mart bunun için bir beka meselesidir. Benim Sivaslı yiğidolarım sadece İstanbul'da değil başta Sivas olmak üzere Türkiye'nin neresinde Sivaslı kardeşlerim varsa telefonlarla kendilerini bizzat arayacağız ve bu beka mücadelesinden hep birlikte galip çıkacağız. Zirabiz bunlara asla vatanımızı böldürtmeyiz, ezanımızı susturtmayız ve biz bayraklarımızı yakanlara bunun hesabını inşallah sorarız ve soracağız." diye konuştu.

SANDIĞA SADECE KENDİMİZ İÇİN GİTMEYECEĞİZ

Sandığa sadece kendimiz için gitmeyeceğimizi belirten Erdoğan, "İstanbul'daki yiğidolardan sandıklara gözü gibi bakmalarını istiyorum. Sandıklara muhakkak gitmenizi özellikle istiyorum. Sadece kendimiz için gitmeyeceğiz, evlatlarımızın geleceği için de sadece gitmeyeceğiz, 27 Mayıs darbesiyle darağacına gönderilen demokrasi kahramanları için gideceğiz. Merhum Menderes, Özal, Türkeş, Erbakan gibi, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşim için de gideceğiz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal