Muharrem İnce'ye Van Darbesi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Van’da miting gerçekleştirdi. İnce, kürsüye çıktığı anda gördüğü manzara ile büyük hayal kırıklığı yaşadı.

05.06.2018-09:49 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-09:56)

VAN MİTİNGİ

24 Haziran günü gerçekleştirilecek genel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Tüm siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ülkeyi karış karış gezen cumhurbaşkanı adayları, vaatlerini halka bir bir sıralıyor. Yıkım ittifak ve Cumhur İttifakın yarışana sahne olacak parlamento seçimleri liderlerinin çalışmalarından büyük oranda etkiletiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Van'da konuşurken meydanın boş olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 24 Haziran günü gerçekleştirilecek seçimlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı aday gösterilen Muharrem İnce, seçim çalışmalarına Van’da devam etti.

BOŞ MEYDANA KONUŞTU

İkinci tura kalma planları yaparak İYİ Parti cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ile yarış içerisinde olan CHP’li Muharrem İnce, Van'da miting yaptı.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin konuşmaya devam ettiği anlarda, meydanın boş olduğu kameralar tarafından görüntülendi.

Muharrrem İnce'nin hesabından mitinge katılımı yoğun gibi gösteren fotoğraflar paylaşılması ardından sosyal medyada gerçek görüntülerin ortaya çıkmasından sonra alay konusu oldular.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal