Muharrem İnce'in 2 Farklı Demirtaş Yorumu

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Demirtaş dair tutumunun aday gösterilmeden önceki ve sonraki hali sosyal medyayı salladı.

22.06.2018-22:26 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-22:21)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, aday olmadan önceki Selahattin Demirtaş yorumuyla, adaylık sonrası söylemleri arasında uçurum görüldü.

Bir zamanlar PKK elebaşına 'Kürt özgürlük hareketi lideri Sayın Öcalan' dediği için Demirtaş'ı nefretle kınayan, çıldıran, kendini zor tutan CHP’li Muharrem İnce, şimdilerde mitinglerinde HDP bayrakları eşliğinde 'biji Apo, Selo'ya özgürlük' sloganları altında teröre destek veriyor. Edirne’de tutuklu bulunan HDP eski eş başkanı ve şimdi HDP cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın çıkması için vatandaşlara konuşuyor.

Muharrem İnce aday gösterildikten sonra soluğu Demirtaş’ın yanında Edirne’de aldı ve miting alanlarda bas bas Demirtaş’a özgürlük diye bağırdı. Diyarbakır’da gerçekleştirilen mitingde HDP ve CHP bayrakları beraber sallandı. HDP sözcüsü Ayhan Bilgen2de seçim ikinci tura kalırsa CHP’nin adayı İnce’yi destekleyeceklerini ifade etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal