Cumhurbaşkanı Erdoğan Herkesten Bir Ricada Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer’de gündem dair önemli açıklama yaparken, taksicilere de çok önemli bir ricada bulundu.

22.06.2018-19:30 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-19:53)

AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sarıyer’de halka seslendi.

"ARABALAR PIRIL PIRIL OLSUN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uber’in yasaklanması sonrasında taksicilere hitap ederek, “Uber'i bir açıklamayla bitirdik. Ama ne olur her şeyiyle dört dörtlük olun. Beni mahcup etmeyin. Uber’in patronu ziyaret etmek istedi ama sizi kıramazdım. Fakat ne olur sizlerden bir ricam var arabalarınız tertemiz olsun pırıl pırıl olsun. Ne siz arabalarınızda sigara için ne de vatandaşınıza içtirin” ifadelerine yer verdi.

‘’GEORGE GÜVENİYORLAR’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’ye gelen telefon üzerine başlayan tartışmaları ilişkin "Bay Kemal dedi ki, 'Bu raporlarla Amerika, Feto'yu Türkiye'ye vermesi lazım.' dedi mi? Ama Cumhurbaşkanı adayı başka konuşuyor Bay Kemal başka konuşuyor, şimdi bunların hangisine inanacağız. Bundan sonra özür dilediler mi? Dilemediler. Bunlar bu milletin Adalet Bakanlığı'na güvenmiyorlar, maalesef George'a güveniyorlar’’ ifadelerini kullandı.

"NE KADAR AMERİKA'NIN YOLUNU BİLİR, BİLEMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün pahalı olduğunu belirttiğini ifade ederken, "Bay Muharrem, bayramda birinci köprü, ikinci köprü ücretsiz. Sen oradan geç. Üçüncü köprüye niye geliyorsun? Gelme buraya. Kaldı ki biz bunu, kamu özel ortaklığıyla yaptırdık. 7 sene sonra bu köprü devletin malı olacak. Sen bu işlerden anlamazsın Bay Muharrem. Sen bir dershane açtın, buradaki öğretmenlerin SSK primlerini bile ödemedin. Sen de helal haram nedir bilmezsin’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal