FETÖ Elebaşından Hain Çağrı

15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünü planlayan ve yöneten FETÖ elebaşı, Mısır basınına konuşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmemesini talep etti.

22.06.2018-18:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-18:35)

Pazar günü gerçekleştirilecek 24 Haziran genel seçimlere yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, dünya basının üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dışındaki adaylara oy verilmesini talep etti..

ERDOĞAN'A OY VERMEYİN ÇAĞRISI

Mısır'da yayın hayatını sürdüren darbeci Sisi'ye yakın medya kuruluşuna konuşan FETÖ elebaşı Gülen, 24 Haziran seçimleri için üyelerine ve destekçilerine çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmemesini talep eden elebaşı Gülen, diğer adayların değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

"SON ŞANSIMIZ"

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı son şans olarak yorumlayan FETÖ elebaşı, Türkiye'yi teröristleri desteklemekle suçladı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ORTAK HEDEFİ

15 Temmuz darbe girişimini planlayan ve meydanlara inan masun insanların üzerine ateş açan FETÖ gibi PKK'lı teröristler de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmemesini talep ediyor.

Kandil'deki PKK elebaşları, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısındaki adayların desteklenmesi yönünde seçmene çağrıda bulunmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal