Muharrem İnce'den Bugüne Kadarki En Sert Kılıçdaroğlu Açıklaması

59 CHP'li il başkanının Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesinin ardından Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na çok sert eleştiri geldi. İnce, "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye karşın umut galip gelecek, değişim çok yakında" dedi.

26.07.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-14:41)

İçlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı CHP'li 59 il başkanının olağanüstü kurultay konusu ile alakalı açıklamasına Muharrem İnce'den çok sert yanıt geldi.

"KOLTUĞA YAPIŞANLAR KALKMAMAK İÇİN HER YOLU DENİYOR"

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda ad vermeden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu çok sert sözlerle eleştirdi. Olanları ibretle ve üzülerek takip ettiğini söyleyen İnce, "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye karşın umut galip gelecek, değişim çok yakında" ifadelerine yer verdi.

İL BAŞKANLARI ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

CHP'de, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de içinde olduğu 59 il başkanı, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya lüzum olmadığını söyledi. Ankara'da bir araya gelen il başkanları için ortak açıklamayı Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener gerçekleştirdi.

"İMZA SÜRECİ PARTİMİZE ZARAR VERMEKTEDİR"

Açıklamasında imza sürecinin partiye zarar verdiğini söyleyen Güvener, "16 senelik AKP iktidari ardından demokrasi, kişilerin hak ve özgürlükleri gerilemiştir, hukukun üstünlüğü ilkesi yıkılmıştır. Başta eğitim olmak üzere bütün alanlarda ülkemiz geriye gitmiştir. Dış politika tek adamın şahsi politikalarına bırakılmıştır. Bunlar meydanda iken partimizi olağanüstü kurultaya davet etmek tek adama hizmet etmektir. İmza süreci partimize hasar vermektedir. 24 Haziran'ın ardından daha seçim sonuçları analiz edilmeden olağanüstü kurultay talebi yapmak doğru olmaz. İhtiyacımız olan olağanüstü kurultaydan önce beraberlik içinde bu karardan çıkabilmektir." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal