Muharrem İnce Pes Dedirtti!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük projelerinden birini durduracağını açıkladı.

24.05.2018-23:03 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-23:03)

24 Haziran tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesinde adaylar da televizyon ekranlarda projelerini anlatmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CNN Türk'te Seçime Doğru Özel programına konuk oldu.

"KANAL İSTANBUL'LA NE İŞİMİZ OLUR"

Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, devam eden projeler ve Kanal İstanbul hakkında şu şekilde konuştu:

 "Kanal İstanbul işine girişmeyeceğiz. Memleket bu durumdayken Kanal İstanbul'un bize ne getirisi olacak. Şirketler iflas ediyor, memleket batıyor. Ben orada hafriyat mı yapacağım. Ne işimiz olur? Tabi ki durduracağız. "

CHP cumhurbaşkanı adayı İnce, aynı konuşmada 4+4+4 sistemini de kaldıracağını açıkladı.

CHP’NİN SEÇİM VAADİ İŞTE BU KADAR

Yapılanı yıkmaya yönelik belirlenmiş seçim stratejisini her yerde bangır bangır söyleyen Muharrem İnce, benzer açıklamaları mitinglerinde de açıkladı. Ayakları yere basmadan söylem üreten İnce, ÖTV vergisini de kaldıracağını açıklamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal