Muharrem İnce Günler Sonra Ortaya Çıktı

24 Haziran seçimlerinin ardından bir değerlendirme toplantısı yapan Muharrem İnce, bu tarihten sonra ortalarda gözükmemişti. İnce bugün tatil yaptığı Marmaris'te Cuma namazını kılarken görüntülendi.

29.06.2018-16:19 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-16:29)

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin sonrasında ilk Cuma namazını tatil için gittiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde eda etti.

YAPTIĞI AÇIKLAMA SONRASI ORTADAN KAYBOLMUŞTU

24 Haziran seçimlerinin sonrasında gerçekleştirdiği değerlendirme ardından ortadan kaybolan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Muğla'nın Marmaris ilçesinde görüldü. İnce, 24 Haziran seçimlerinin sonrasında birkaç günlük tatil gerçekleştirmek için Marmaris'in Selimiye Mahallesi civarında Kanarya Adası'na gitti.

ANADOLU TURU ÖNCESİ ENERJİ DEPOLUYOR

İlerleyen hafta Anadolu gezisine Erzurum ile girişecek olan İnce, bugün öğle saatlerinde tatilini yaptığı yattan Selimiye Mahallesi'ne gitti.

ESNAF TURU YAPIP VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Cuma namazını burada eda eden İnce, çıkışta küçük bir esnaf turu gerçekleştirerek insanlarla konuşurken, gelen öz çekim taleplerini de kabul etti.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, illere gerçekleştireceği teşekkür ziyaretlerine 4 Temmuz'da Erzurum'dan start verecek.

4 TEMMUZ'DA ERZURUM'A GİDECEK

Teşekkür gezileri çerçevesinde İnce'nin ilk olarak 4 Temmuz Çarşamba günü Erzurum'a seyahat edeceği belirtildi.

81 İLİN TAMAMINA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNACAK

İnce, 24 Haziran seçimlerinin sonrasında gerçekleştirdiği açıklamada, gidemediği şehirlerden başlamak üzere 81 şehirin hepsine teşekkür gezisinde bulunacağını söylemişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal