Muharrem İnce 15 Temmuz Gecesi Neredeydi?

CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Balıkesir’deki yazlıkta tavla partisinde olduğu ortaya çıktı.

22.06.2018-11:22 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-16:13)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin FETÖ tarafından kalkışılan 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi nerede olduğu sır gibi gizleniyordu. CHP’li Muharrem İnce'nin o gece nerede olduğunun kanıtı ise ortaya çıktı.

YAZLIKTA TAVLA PARTİSİ

CHP’nin adayı Muharrem İnce'nin o gece CHP Yalova İl Genel Meclis Üyesi kardeşi Hüseyin İnce ile beraber Balıkesir'deki yazlıkta tavla oynadıkları öğrenildi. Muharrem İnce'nin yakınlarının anlattığına göre, o gece İnce ve kardeşi tavla oynarken FETÖ tarafından planlanan darbe girişiminin olduğunu öğrendi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin eşinin de Balıkesirli olduğu biliniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ihanet teşebbüsüne karşı halkı meydanlara davet ettiği dakikalarda Muharrem İnce'nin aynı yazlıkta evde olduğu öğrenildi.

Darbe teşebbüsünün olduğu 15 Temmuz 2016 gecesinde Muharrem İnce'nin genel başkanı konumundaki Kemal Kılıçdaroğlu da İnce gibi "güvenli evde" kalmayı tercih edenler arasında bulunuyordu.

GENEL BAŞKANI DA ONUN GİBİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23.07'de Atatürk Havalimanı VIP bölümüne girmiş, nizamiyeyi kapatan darbeci tankların çekilmesini bekledikten sonra Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evine gitmişti. Gelişmeleri buradan takip ettiği ifade edeb CHP lideri, 249 şehit verdiğimiz darbe teşebbüsü gecesini televizyondan seyretmişti. Bu görüntüler ise sosyal medyada paylaşılmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal