Milli Savunma Bakanı Akar'dan Önemli Suriye Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin güneyinde, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde herhangi bir şekilde terör koridoruna izin vermeyeceklerine dikkat çekti.

04.01.2019-19:02 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-18:55) Milli Savunma Bakanı Akar'dan Önemli Suriye Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir dizi ziyaret için geldiği Sakarya'da Suriye ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin güneyinde, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde herhangi bir şekilde terör koridoruna izin vermeyeceklerine dikkati çeken Akar, "Bunu hayal edenler varsa bu hayallerinden vazgeçsinler. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bunun yapılmasının imkan ve ihtimali yok. 'Ne yaparsınız' diye soracak olurlarsa cevabımız net, ölürüz. Biz bu yola ölürsek şehit, kalırsak gazi olmak için çıktık. Mücadelemiz ister ülkemizin doğu ve güneydoğusunda isterse Suriye'nin, Irak'ın kuzeyinde en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek. İnşallah milletimiz tek vücut olarak mücadelesini sürdürecek ve bu terör belasından kurtulacağız." ifadelerini kullandı.

Yürütülen terörle mücadele çalışmalarına da değinen Akar, "girilemez" denilen yerlere girilerek, "çıkılamaz" denilen yerlere çıkılarak önemli başarılar sağlandığını vurguladı. Ayrıca Bakan Akar, Terörle mücadele faaliyetlerinin yurt içi ve sınır ötesinde kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal