Turkcell Girişimcilere Tam 4,6 Milyon TL Fon Sağladı

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz, Turkcell'in Arıkovanı projesi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

04.01.2019-18:38 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-18:23) Turkcell Girişimcilere Tam 4,6 Milyon TL Fon Sağladı

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz, Turkcell'in hayata geçirdiği projelerle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Ertopuz, yaptığı açıklamada, “Turkcell olarak, Türkiye'de istihdama ve ekonomik kalkınmaya destek olmak amacıyla birçok sektörde teknolojiyle güçlenmiş girişimcilerin yetişmesine, büyümesine ve sürdürülebilir iş modellerinin geliştirilmesine destek oluyoruz” diye konuştu.

Ayşem Ertopuz, "Girişimcileri ve yenilikçi teknolojik projelerini destekçilerle buluşturan kitlesel fonlama platformumuz Arıkovanı'na büyük önem veriyoruz. 2016 başında hayata geçen Arıkovanı aracılığıyla girişimciler, geliştirdikleri teknoloji projelerini hayata geçirmek için ihtiyaç duydukları kaynağa toplum desteğiyle ulaşıyor." dedi.

Ertopuz açıklamasında Arıkovanı'nın bu yıl girişimcilik ekosistemine verdiği desteği bir adım öteye götürmek için Arıkovanı Mağaza'yı açtığını hatırlattı ve bugüne kadar girişimcilere yeterli fonu toplamaları için platform sağlayan Arıkovanı'nın, artık üretime geçmeyi başarmış girişimcilerin ürünlerini satışa sunabileceği bir platform da sunduğunu kaydetti.

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz, Turkcell'in girişimcilik ekosistemine verdiği desteklerin bir fidan gibi büyüdüğünü ve ağacın artık meyve verdiğini söyleyerek, "Bugüne dek yaklaşık 6 bini aşkın prototip aşamasındaki proje Arıkovanı'na ulaştı ve girişimciler platform üzerinden 4,6 milyon TL'yi aşkın destek topladı. Arıkovanı'nda fonlanan projelerin yaratıcıları, genellikle 30 yaş altı gençlerden oluştu." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri İçin Aşağı Kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal