MHP'lilerin Protestosunun Ardından Meral Akşener'e Büyük Destek!

Dün gece İYİ Parti lideri Meral Akşener ile evinin önünde toplanan bir grup MHP'li arasında tartışma yaşanmıştı. Ardından İYİ Partililer Akşener'in evinin önüne giderek destek sloganları attı. Akşener burada bir açıklama yaparak, MHP'li gruptan şikayetçi olmadığını söyledi.

05.10.2018-10:11 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-10:03) MHP'lilerin Protestosunun Ardından Meral Akşener'e Büyük Destek!

MHP'liler dün gece İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde bir araya gelerek sloganlar atmıştı. Partililer, Genel Başkan'a destek vermek için evinin önünde bir araya geldi. Akşener, gece saatlerinde evinin önünde toplanan partililere bir açıklama yaptı. Akşener konuşmasında "Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi değilim. Çünkü onlar gariban çocuklar" dedi.

MHP'LİLER AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde akşam saatlerinde bir araya gelen bir grup ile Akşener arasında gerginlik meydana geldi. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde bir araya gelen bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter sayfasından meydana gelen olay ile alakalı görüntüyü yayınladı. Gece saatlerinde ise Meral Akşener'in evinin önünde eylem olduğunu haber alan İyi Partililer Akşener'in Beylerbeyi'nde ki evinin önünde toplandı.

"GELENLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADIM"

Burada sloganlar atan partililere Akşener bir konuşma yaptı. Akşener, " Türkiye'nin daha ileriye gitmesi, gençlerimizin ümidinin tekrar yeşermesi için bu yola koyulduk. Biz bir aileyiz, vakur olacaksınız, sakin olacaksınız, sağduyulu olacaksınız. Bizi özellikle bir kavganın içine çekmeye uğraşıyorlar. Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi değilim. Çünkü onlar gariban çocuklar, emir aldılar, geldiler." dedi.

Akşener'in konuşmasının sonrasında toplanan partililer dağıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal