Mansur Yavaş Kendisine Başarılar Dileyen Cihangir İslam'a Teşekkür Etti

CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olacağı konuşulan Mansur Yavaş, Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam'ın başarılar mesajına teşekkür ederek adaylık söylentilerini doğrulamış oldu.

07.12.2018-12:24 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-12:18) Mansur Yavaş Kendisine Başarılar Dileyen Cihangir İslam'a Teşekkür Etti

Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için ismi öne çıkan Mansur Yavaş, Saadet Partisi (SP) İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'ın destek açıklamasına Twitter üstünden cevap verdi.

İSLAM'A TWİTTER'DAN TEŞEKKÜR ETTİ

Mansur Yavaş'ın Ankara adaylığına kesin gözüyle bakılmaya başlandı. İslam'ın "Çok kaliteli ve iddialı bir isim. Şimdiden ben kendisine başarılar diliyorum." sözlerine sosyal medya üstünden yanıt veren Yavaş, "Desteğiniz çok önemli. Çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

'ÇOK İDDİALI BİR ADAY, ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM'

İslam, CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mansur Yavaş olması halinde SP'nin buna nasıl bakacağını da açıklayan İslam, "Bize başvurular şu anda inceleniyor. O nedenle bir söz söylememem yakışık almaz. Sayın Mansur Yavaş hepimizin bildiği, kıl payı seçimi kaybetmiş bir kişi. Çok kaliteli ve iddialı bir aday. Şimdiden ben kendisine başarılar diliyorum. Ama SP'nin son kararı da ilerleyen günlerde belli olacaktır" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal