Kocaeli'de 18 Yaşındaki Kargo Çalışanı İntihar Etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki caddede falezlerin üzerinde 18 yaşındaki Furkan Celep'in cansız bedeni bulundu. Celep'in sosyal medyada paylaştığı son sözleri ülkeyi yasa boğdu.

24.09.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-14:44) Kocaeli'de 18 Yaşındaki Kargo Çalışanı İntihar Etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşamını idame ettirmeye çalışan 18 yaşındaki kargo çalışanı Furkan Celep, sosyal medya hesabından intihar edeceğini duyuran açıklamasından sonra hayatını sonlandırdı.

Gece saatlerinde, Darıca Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerin bulunduğu alanda intihar eden Celep'in genç bedeni itfaiye ekipleri tarafından alındı.

İtfaiye ekipleri falezlerden inerek Furkan Celep’in cesedini Sahil Güvenliğe ait bota alınmasını sağladı. Gencin cesedi kıyıya çıkarılırken, olay yerinde gemiş çaplı çalışma başlattı.

Bir kargo firmasında çalıştığı belirlenen Furkan Celep’in sosyal medya hesabından intihar edeceği yönünde ifadeleri olduğu duyuruldu.

Paylaşımda içki veya uyuşturucu maddenin etkisinde kalmadığının altını çizen Furkan Celep, bunalım veya depresyonda olmadığına da vurgu yaparak, bunun günlerce, haftalarca hatta aylarca üzerinde düşündüğü bir konu olduğunu ve sonucunda böyle bir karara vardığını belirttiği kaydedildi.

Furkan Celep bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarını harcamak istemediğini, iş hayatının kendisine çok yorucu geldiğini belirterek, her şeyi arkada bırakıp gitmenin mantıklı geldiğini, gökyüzünde huzur bulacağını bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal