Cumhurbaşkanı Erdoğan O Reçele Çok Şaşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında ikram edilen biber reçelini gördüğünde 'İlk kez duydum, o nasıl oluyor?' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, reçel ile ilgili bilgi aldıktan sonra 'Reçel yiyemiyorum' ifadelerini kullanarak ikramı kibar bir dil kullanarak geri çevirdi.

24.09.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-14:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan O Reçele Çok Şaşırdı
AK Parti MKYK toplantısında mensuplardan biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a biber reçeli ikram etti. Biber reçelini ilk defa duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, reçeli kibar bir dil ile geri çevirdi.

'BİBERİN REÇELİNİ İLK KEZ DUYDUM'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a biber salçası getiren başka bir MKYK üyesi ile de esprili bir konuşma geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Size biber reçeli getirdim efendim' ifadesini kullanan kurmayına, 'Biberin reçelini ilk kez duydum, o nasıl oluyor?' dedi.

MKYK mensubu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadelerine 'Efendim Şanlıurfa'da biber salçasına biber reçeli deriz' yanıtını verince, Cumhurbaşkanı Erdoğan gülerek 'Reçel yiyemiyorum ben' yanıtını verdi.

Diğer taraftan toplantıda AK Parti MYK üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Sadece üniversite ve üniversite öğrencileri ile geçinen bazı iller var, esnaf sıkıntıda. Çocuklarda obezite başlangıcı arttı, hem psikolojik hem beden olarak yıpranıyorlar. Üniversiteler, yurtlar ve okulların tamamı açılmalı' tavsiyesini sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da meseleyi Sağlık ve Milli Eğitim Bakanları ile değerlendireceğini belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal