Ankara'da Salgın Kontrolden Çıktı! Ruhsatlı Pavyonlar Arttı

Koronavirüs kontrolleri çerçevesinde eğlence mekanlarına getirilen sınırlamalardan sıyrılmak isteyen pavyon işlemlerinin sahipleri lokanta ruhsatı aldı.

24.09.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-13:49)

Geçen günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de en çok koronavirüs vakalarının arttığı şehrin Ankara olduğunu bildirerek 'Şu an Türkiye’de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. Dolayısıyla tedbirlerimizi Ankara’da daha da yoğunlaştıran yaklaşım ve çaba içindeyiz. Bu anlamda birtakım tedbirler alınmaya başlandı.' diye konuşmuştu.

İçişleri Bakanlığı tarafından da koronavirüs önlemleri kapsamında, pandemi süresince kapalı olması gereken pavyon, gazino, diskotek, birahane, taverna, bar ya da gece kulüplerinin ruhsatlarını restoran, kafe, lokanta vb. şeklinde yenileyerek eski çalışmalarını sürdürmesi üzerine harekete geçmişti.

BAŞKENT'TE LOKANTA ADLI PAVYONLAR

Ankara'da koronavirüs vakalarının artmasında aslında pek şaşırmamak lazım..

Şehirde ruhsatlarını restoran, kafe, lokanta olarak değiştirerek yasak olmasına rağmen eski çalışmalarını sürdüren pavyonlar koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde sınır tanımıyor.

EMEKLİ AMCALARDAN STRİPTİZ

Bir işletmede alkolün tesiriyle koronavirüs önlemlerini unutan yaşlı bir adamın maskesi çenesine takıp direk dansı yapmaya kalkması eğlenceli görüntüler oluşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal