Kilis'in 75 Mahallesinin 61'inde Koronavirüs Vakası!

Kilis'te dehşete düşüren bir tablo ortaya çıktı. Suriye hududundaki şehirde, 75 mahalleden 61'inde koronavirüs vakası olduğu tespit edildi.

26.08.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-15:32) Kilis'in 75 Mahallesinin 61'inde Koronavirüs Vakası!

Son bir ay içerisinde koronavirüs salgınının zirveye ulaştığı Kilis’te bugüne dek bin 944 vaka tespit edilirken, 21 kişi koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi.

75 mahallenin olduğu Kilis şehir merkezinde 61 mahallede koronavirüs vakası olduğu tespit edilirken, kalan 14 mahallede vaka olmadığı kaydedildi.

Büyükkütah Mahallesi Muhtarı Şengül Sabuncuoğlu, vatandaşları maske, hijyen ve sosyal mesafe meselesinde sürekli uyardıklarını belirterek, 'Mahalle sakinlerini sürekli korona virüs konusunda uyarıyoruz.

İlimizde 75 mahalle bulunuyor. 61’inde korona virüse rastlanırken, mahallemizin de bulunduğu Büyükkütah’ın da bulunduğu Abdioymağı, Akpınar, Çaylak, Hacı İlyas, Ketenciler, Nacaroğlu, Nurettin, Osman Gazi, Şıh Ahmet, Şıhlar; Tekye, Tırıklı ile Vaiz Mahallelerinde korona virüs vakası yoktur. Sık sık mahalle sakinlerimizi evlerinde iş yerlerinde ziyaret ederek, korona virüs konusunda uyarıyorum. Herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum' ifadelerini kullandı.

Büyükkütah Mahallesi Muhtarı Şengül Sabuncuoğlu, iş yerleri ile evlere ziyaret yaparak koronavirüs önlemlerini anlattıktan sonra maske dağıtımı yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal