Karısıyla Beraber Olan Köylüsünü Başından Bıçakladı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir adam karısı ile beraber olduğunu fark ettiği köylüsünü 2 yerinden bıçakladı. Bıçaklanan adamın hayati tehlikesi olmazken saldırgan gözaltına alındı.

01.09.2018-19:12 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-19:06) Karısıyla Beraber Olan Köylüsünü Başından Bıçakladı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kardeşi ile beraber eve giden koca, eşinin kapıyı açmamasından şüphelenip dışarı çıktı. Evin balkonundan çıkan köylüsünü gören koca, yanında olan bıçakla peşine düştü. Koca, 200 metre uzakta yakaladığı köylüsünü boğazından ve başından bıçaklayarak yaraladı.

"BEKLE ÜZERİMİ GİYİYORUM"

Olay, öğleden sonra, Gebze ilçesi İstasyon Mahallesi'nde cereyan etti. M.S., kardeşi M.S. ile beraber eve gitti. M.S. kapıyı çaldığında eşi E.S. (33), "Bekle üstümü giyiniyorum" diye seslendi. Şüphelenip dışarı çıkan M.S., köylüsü E.S.'nin birinci kattaki evinin balkondan atlayıp kaçtığını fark etti. M.S. peşine düştüğü E.S.'yi 200 metre ileride yakaladı. M.S. üstündeki bıçağı çıkartarak eşiyle beraber olduğunu iddia ettiği E.S.'nin boğazına ve başına sapladı.

HASTANEYE KALDIRILAN YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Mahalle sakinlerinin ihbarı ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen, boğazında 2 santim, başında da 2 santim kesik bulunan E.S.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay ardından M.S.'yi gözaltına aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal