AK Partili Dağ, Eren Erdem'e "Ahlaksız" Dedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MİT TIR'larının durdurulması olayından bahsederken eski CHP milletvekili Eren Erdem için "Ahlaksız" dedi.

01.09.2018-18:01 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-17:54) AK Partili Dağ, Eren Erdem'e "Ahlaksız" Dedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, "17-25 oldu ardından Dışişlerindeki konuşma ses kaydı yansıtıldı ve sonrasında MİT TIR'ları durduruldu. Bunlarla alakalı Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilliği gerçekleştiren Eren Erdem diye bir kişi, 'ahlaksız' bir şahıs aslında bu zat tuttu o zaman bir gazete açtı. O gazete üstünden devamlı operasyonlar yaptı" dedi.

"EREN ERDEM DENEN ZAT SÜREKLİ OPERASYONLAR YAPTI"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, 2013, 17 - 25 Aralık'tan sonra MİT TIR'larının durdurulması 2. bir operasyon olduğunu söyleyen Dağ, "MİT TIR'ları konusunu hepimiz anımsıyoruz. 2013, 17 - 25 Aralık'tan sonra esasen 2. operasyondur. Bir biçimde Cumhurbaşkanımızı o zaman başbakanımız o seçim atmosferinde düşürmek için, başarı kılmak için AK Parti'yi seçimde başarısız yapıp seçim üstünde darbe teşebbüsü yapma hareketleri yollarından bir tanesiydi. 17 - 25 oldu sonra Dışişleri'nde ki konuşma ses kaydı sızdırıldı ve sonrasında MİT TIR'ları durduruldu. Bunlarla alakalı Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilliği yapan Eren Erdem diye bir zat, 'ahlaksız' bir şahıs aslnda bu şahıs tuttu o vakit bir gazete açtı. O gazete üstünden devamlı operasyonlar yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal