Karısını Urganla Öldürdü, Berbere Tıraş Olmaya Gitti!

Aksaray'da evde sigara içme diyen imam nikahlı karısı ile tartışan cani adam karısının ellerini ve ayaklarını bağlayıp urgan ile boğarak öldürdü. Cani adam sonrasında hiçbir şey olmamış gibi evden çıkıp berbere gitti.

21.09.2018-20:36 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-20:27) Karısını Urganla Öldürdü, Berbere Tıraş Olmaya Gitti!

Aksaray'da bir adam, 'evin içinde sigara içme' diyen dini nikahlı karısını, ayaklarını bağlayıp, ağzını da koli bandıyla bantlayıp urgan ile boğarak katletti. Sonrasında berbere tıraş olmaya giden cani koca, polisin operasyonuyla yakalandı.

'' SİGARA İÇME'' DİYEN KARISINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Gaziemir köyü AFAD evlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, hurdacılık yapan Murat Bakan, 3 senedir resmi nikahı olmadan beraber yaşadığı Aynur Gedik ile sabah saatlerinde sigara içme hususunda tartışmaya başladı. "Evin içinde sigara içme" diyen Gedik ile tartışan Murat Bakan, tartışmanın kavgaya dönmesi ardından Gedik'in ellerini ve ayaklarını urganla bağlamasının ardından ağzını da koli bandıyla bantladı. Sonrasında urganı kadının boğazına dolayan Murat Bakan, Gedik'i urganla boğarak öldürdü. Olayın sonrasında Murat Gedik evden çıkarken, ölen kadının kızı Hasret Gedik annesini odasında yerde yatar halde gördü.

''SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERİLDİ''

Annesinin elleri ve ayakları bağlı hareketsiz yerde uzandığını gören Hasret Gedik, önce sağlık birimlerine ardından da jandarmaya haber verdi. Kısa zamanda olay yerine giden 112 acil yardım birimleri kadına yaptıkları ilk müdahalede kadının öldüğünü belirlerken, jandarma birimleri olayla alakalı hızlı bir soruşturma yaparak kadını kocasının öldürdüğünü tespit etti.

CANİ KOCA OPERASYONLA YAKALANDI

Bunun ardından hemen harekete geçen jandarma birimleri, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek kocanın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma yürüttü. Jandarma birimleri, katil kocanın Gülağaç ilçesine gidebileceği bilgisine vararak durumu hemen Gülağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verdi. Bunun ardından harekete geçen polis birimleri kısa zamanda şahsın berberde tıraş olduğunu belirledi.

ÖNCE BOĞDU, SONRA BERBERE GİTTİ

Berbere operasyon yapan Gülağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri, katil kocayı tıraş olurken ele geçirerek gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Murat Bakan, ilk ifadesinin sonrasında sorgulanmak için Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığına sevk edildi. Korkunç olayın sonrasında olay yerine giden Cumhuriyet savcısı, jandarma birimleri ile beraber geniş çaplı soruşturma ve incelemeler yaptı. Görgü tanıklarıyla tek tek görüşen Cumhuriyet savcısının emri ile kadının cesedi otopsi yapılmak için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal