Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ramazan Bayramı Dolaysıyla Bir Mesaj Yayınladı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tüm Türkiye'nin ramazan bayramını kutladı. Elvan, "Milletimiz böyle günlerde birlik beraberliğini en iyi şekilde göstermektedir" dedi.

14.06.2018-15:20 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-15:09) Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ramazan Bayramı Dolaysıyla Bir Mesaj Yayınladı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini kabul edemeyen karanlık güçlerin, terörden nemalanan ve medet uman kesimlerin tüm uğraşlarına karşın, millet olarak beraberliğimize, dirliğimize, huzurumuza, istikrarımıza sahip çıktığımızın en önemli göstergelerinden bir tanesi de bayramlardır" dedi.

Elvan, Ramazan Bayramı sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların bittiği, uzaktakilerin sevdiklerine kavuştuğu bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan Bayramının Türk dünyasına, İslam alemine ve bütün insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Elvan, "Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini kabullenemeyen karanlık güçlerin, terörden nemalanan ve medet uman kesimlerin bütün uğraşlarına karşın, millet olarak beraberliğimize, dirliğimize, huzurumuza, istikrarımıza sahip çıktığımızın en önemli kanıtlarından biri de bayramlardır. Hiçbir güç halkımızın bu duygularını aşındırmaya muktedir olamayacak, milletimiz bilinen tarihinden beri adeta bir hayat biçimine dönüştürdüğü var olma bilinci ve değerleriyle daha da kuvvetlenerek yoluna devam edecektir" diye konuştu.

Her bayram tatilinde olduğu gibi bu bayramda da milyonlarca insanın sevdiklerine kavuşmak amaçlı yolculuk yaptığının altını çizen Elvan, "Özellikle kendi araçları ile bayram tatili vesilesi ile yola çıkacak insanlarımızın da trafik kurallarına uyması büyük önem arz etmektedir. Bu bayram insan yaşamına verdiğimiz değeri, birbirimize olan sevgiyi ve saygıyı göstermek için bir vesile olsun. Bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede uyarak daha dikkatli, daha duyarlı olalım, uykusuz ve yorgun şekilde araç kullanmayalım. Bu duygularla aziz milletimizin Ramazan Bayramını yeniden tebrik eder, Cenab-ı Hak'tan bizleri birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşturmasını niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal