Jandarmadan Anneler Günü'nde Anlamlı Yol Çevirme

Jandarma ekipleri Rize'de, "Anneler Günü" nedeniyle vazife alanlarındaki kontrol noktalarında kadınlara gül ve karanfil dağıttı.

13.05.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 13.05.2018-13:51)

Rize İl Jandarma Komutanlığına bağlı askerler, vazife alanlarındaki kontrol noktalarında kadınlara gül ve karanfil dağıtarak, Anneler Günü'nü anlamlı bir şekilde kutladı.

Gündoğdu Mahallesi Balıkçılar civarındaki kontrol noktasında günlük yol uygulaması yapan jandarma ekipleri, kadınların olduğu vasıtaları özellikle durdurdu. Görevli kadın astsubay, "Anneler Günü"nü kutladığı kadın şoförler ile araçlardaki kadın yolculara gül ve karanfil dağıttı.

Şoför Şeyma Küçükahmet, görevlilerinin çevirmesine şaşırdığını ifade ederek, "İlk defa böyle bir uygulamayla karşılaştım. Anneler Günü'müzü kutladıkları için jandarma ekiplerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer şoför Tuba Küçükahmet de girişiminden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Biz bugün çalışıyorduk. Anneler Günü dolasıyla çıkışta piknik yapalım dedik. Böyle bir sürpriz beklemiyorduk. Çok duygulandık’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal