CHP'den MHP'nin AF Önerisine Yeşil Işık

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'af' açıklamasına olumlu baktıklarına dair sinyaller verdi.

13.05.2018-13:32 - (Son Güncelleme: 13.05.2018-13:27) CHP'den MHP'nin AF Önerisine Yeşil Işık

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan,  tutuklu vekil Enis Berberoğlu'nu ziyaret etmesinin sonrasında basın çalışanlarının sorularını cevapladı.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, MHP lideri Bahçeli'nin af konusundaki açıklamalarına dair CHP’nin düşüncesinin ne olduğu sorusuna, şu şekilde cevap verdi:

"Biz, ittifak bu konuda müttefik mi, tek adam koalisyonu bu konuda müttefik mi diye merak ediyorduk. Bugün gelen açıklamalardan tek adam koalisyonunun lideri, yani Sayın Bahçeli'nin ittifaktaki ağabeyi Erdoğan, 'Bizim bununla ilgimiz yok.' demiş. Demek ki birbirleriyle henüz görüşüp danışmadılar. Bu meseleler Twitter sayfalarında görüşülecek meseleler değildir, ciddi meselelerdir. Kapsamını bir koysunlar bakalım, ne istiyorlar, ne yapıyorlar. O çerçevede oturup değerlendirilecek işlerdir. Seçim öncesinde etrafa şekerleme dağıtır gibi konuşulacak, Twitter mesajlarıyla görüşülecek işler değildir. Parlamentoda oturur konuşuruz. Böyle bir tablo ne isteniyor, ne çerçevesi var bakmak lazım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal