İstanbul'da Camdan Düşen Kadını Sünger Kurtardı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kayınpederine misafirliğe giden 30 yaşındaki bir kadın, camları sildiği sırada üçüncü kattan aşağıya düştü. Önce iş yerinin tabelasına çarptı, sonra süngerlerin üstünden sekerek yere düşen kadın ağır şekilde yaralandı. Dehşet dolu anlar güvenlik kameralarına anbean kaydedildi.

13.11.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 13.11.2020-10:20)
İHadise, geçen gün saat 15.30 sularında Kağıthane Merkez Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre 30 yaşında olan N. Burcu Aydoğan, gündüz kayınpederi Salih Aydoğan’ın evine gitti. Genç kadın, kayınpederinin camlarını silmeye başladıktan bir müddet sonra dengesini kaybedip binanın üçüncü katından aşağıya düştü. Önce aşağıdaki iş yeri tabelasına düşen kadın, binanın önündeki süngerlerin üzerine düşerek yere savruldu.

SÜNGERDEN SEKTİ

Dehşet dolu anlar da güvenlik kameralarına anbean kaydedildi. Kayıtlarda, aşağıya düşen kadın önce tabelaya çarpıyor. Tabelayı yırtan kadın süngerden sekip yere savruluyor. Hadiseyi gören ve sesleri duyan etraftaki vatandaşlar kadının yardımına koşuyor.

KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI

Hadisenin sonrasında ihbarla olay yerine sağlık ekipleri ve emniyet güçleri sevk edildi. Kısa zaman içerisinde olay yerine giden sağlıkçılar, ağır yaralı olan Aydoğan’a yaptıkları ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedaviye aldı. Emniyet güçleri de olay yerinde inceleme yaparak, o sırada evde olan kadının kayınpederi Salih Aydoğan’ı ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü.

'ÖLEBİLİRDİ'

Hadiseye ilişkin açıklama yapan Muhammed M, 'Süngerin üstüne düştü, tabelanın içine girdi ve aşağıya doğru gitti. Konuşuyordu ama hareket edemiyordu. Sünger kurtardı, yoksa yere düşüyordu, ölebilirdi' diye konuştu.

Emniyet, olaya ilişkin operasyon başlattı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal