İstismarcı Fatih Nurullah Bugün Hakim Karşısına Çıkıyor

Sözde Tarikat lideri Fatih Nurullah'ın iğrenç WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı.

13.11.2020-09:56 - (Son Güncelleme: 13.11.2020-14:08) İstismarcı Fatih Nurullah Bugün Hakim Karşısına Çıkıyor

Sakarya'da müridinin 12 yaşındaki kızına cinsel tacizden tutuklanan sözde Şeyh Fatih Nurullah'ın iğrenç yüzü bir defa daha ortaya çıktı. Fatih Nurullah'ın küçük kıza attığı mesajlar ortaya çıktı. Nurullah, taciz ettiği kıza mesajları ortadan kaldırmasını da söylemiş.. İşte Fatih Nurullah'ın ifşa olan iğrenç mesajları..

 

Müridinin 12 yaşındaki kızına taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan sözde Şeyh Fatih Nurullah Şağban, bugün Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısında hesap verecek. Mahkemede, Nurullah'ın istismar ettiği 12 yaşındaki Y.A. arasındaki, bugüne kadar bilinmeyen WhatsApp konuşmaları da hakime sunulacak.

Sözde Şeyhin, kızı taciz ettiğini ufak kızın babası ile yaptığı telefon konuşmalarında itiraf etmiş ve kızın ailesine susmaları için para teklif etmişti. Nurullah hakim karşısında kızın babasını para koparmak için komplo kurmakla suçlayarak, öz çocuğunu cinsel taciz ettiği iftirasını atmıştı.

Bugün görülecek mahkemede sapık şahsın küçük kızla arasındaki WathsApp mesajları kanıt olarak hakime sunulacak. Sapık Fatih Nurullah, küçük kızdan aralarındaki konuşmaları silmesini istiyor.

Fatih Nurullah'ın 17 Mart tarihli whatsapp konuşmaları şu şekilde:

'Fatih Nurullah: Bir daha sır açma, tamam mı?

Y.A: Tamam

Fatih Nurullah: Rüyamda nikah görmüştüm dedi.

Y.A: Anladım, teşekkür ederim.

Fatih Nurullah: Önemli değil, sen iyi ol, yeter

Y.A: Allah razı olsun.

Fatih Nurullah: Ben senin ismini niye Ayşe koydum. Zuhurat olmasa yanına bile yaklaşmam. Yazışmaların hepsini boşalt e mi.'

ÇOCUĞA NİKAHLANDIKLARINI SÖYLÜYOR

Mesajlaşmada Fatih Nurullah kendini (haşa) Hz. Muhammed'e, küçük Y.A.'yı da peygamberimizin eşi Hazreti Ayşe'ye benzetiyor. 'Zuhurat' da rüya alemi anlamına geliyor. Küçük kıza rüya aleminde nikahlandıklarını söylüyor.

1 SENELİK KONUŞLARI SİLDİRMİŞ

Y.A.'nın avukatı olan Sakarya Baro Başkanı Abdurrahim Burak, konuşmanın 1 senelik geçmişi olduğunu ve bir bölümünün Fatih Nurullah tarafından sildirildiğini iddia ediyor.

İSTANBUL'DA DA TACİZ ETMİŞ

Burak, Y.A.'nın sadece Sakarya'da değil, İstanbul'da bir dergahta da tacize uğradığını öne sürüyor. Küçük çocuğun mağdur edildiğinde 12 yaşından küçük olduğunun altını çizen Burak, cezanın on seneden az olamayacağını dile getiriyor.

Y.A'NIN BABASI GİZLİLİLĞİ İHLAL SUÇLAMASIYLA SORGUYA ALINDI

Bu sırada Fatih Nurullah'ın avukatları, tacizin delili olan ses kayıtlarının medyaya yansıması sebebiyle baba F.A.'dan şikayetçi oldu. Baba F.A., gizliliği ihlal etme suçlamasıyla sorguya alındı. Acılı baba F.A., hala tehdit edildikleri dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal