İstismarcı Fatih Nurullah'ın Eşi Boşanma Davası Açtı

Sakarya'da 12 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunan sözde tarikat şeyhi Fatih Nurullah'ın eşi Ümran Şağban eşine boşanma davası açtı.

03.10.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-09:57) İstismarcı Fatih Nurullah'ın Eşi Boşanma Davası Açtı

Sakarya'da Fatih Nurullah adıyla tanınan Eyüp Fatih Şağban'ın 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklanmıştı. Gündeme bomba gibi düşen skandal olay sonrasında sözde tarikat şeyhinin eşi tutuklanma kararının ardından boşanma davası açtı. 

EŞİ BOŞANMA DAVASI İÇİN BAŞVURU YAPTI

Eyüp Fatih Şağban'ın eşi Ümran Şağban, istismar iddialarından sonra çıkan tutuklama kararından boşanma davası açtı. Aileye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Ümran Şağban boşanma davası için başvurdu. 1987 yılında evlenen çiftin 4 çocuk sahibi olduğu belirtiliyor. 

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Kuzuluk Mahallesi'nde yaşayan sözde tarikat lideri Fatih Nurullah, 12 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. Olayın ardından Nurullah ile mağdur kız çocuğunun babası arasında geçen görüşme kayıtları sosyal medyaya yansıdı. Ses kaydında Fatih Nurullah çocuğa istismarda bulunduğunu itiraf etmiş, olayın duyulmaması için baba ile anlaşmaya çalışmıştı. Mağdur çocuğun babası, Fatih Nurullah'tan şikayetçi olması üzerine tarikat üyelerinin saldırısına uğramıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal