İstanbul'a Ulaşan Mehmet Hakan Atilla'yı Berat Albayrak Karşıladı

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve 28 ay hapis cezasını tamamlayan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, tahliyesinin ardından sınır dışı edilip İstanbul'a ulaştı. Hakan Atilla'yı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı.

24.07.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-14:25)

New York JFK Havalimanı'ndan havalanan Atilla'nın da içinde bulunduğu Türk Hava Yolları'nın TK 2 sefer sayılı uçağı, saat 11.30'da İstanbul Havalimanı'na indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Atilla ile telefonda görüştü. Görüşmede, Erdoğan kendisine 'Hoş geldin' diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK HAKAN ATİLLA'YI KARŞILADI

Hakan Atilla'yı İstanbul Havalimanı'nda karşılayan Bakan Albayrak, "Ülkemizin ne kadar güzel güçlü evlatlar yetiştirdiğini o evlatları yetiştiren ne güzel anne ve babaların olduğuna şahit oldum" açıklamasını yaptı.

Hakan Atilla'yı İstanbul Havalimanı'nda karşılayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak önemli açıklamalarda bulundu. Karşılama sonrasında kısa bir açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Hayırlı ve çok güzel bir gün oldu" diye konuştu.

Bakan Albayrak şu açıklamayı yaptı: "Çok güzel bir gün. Hakan kardeşimiz sağ salim ülkemize geldi, ailesiyle buluştu. Güzel bir tatil yapacak, dinlenecek. Hakan Atilla kardeşimizin şahsında ülkemizin ne kadar güçlü güzel evlatlar yetiştirdiğini o evlatları yetiştiren ne güzel anne babaların olduğuna ben bugün bir kez daha şahit oldum" ifadelerini kullandı.



ABD'de 32 ay hapis yattıktan sonra tahliye olan ve sınır dışı edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a geldi. Atilla'yı ailesi ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Atilla ile bir süre görüşen Albayrak, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çok güzel bir gün. Hayırlı bir gün. Allah hayırlı mübarek eylesin. Hakan kardeşimiz sağ salim ülkemize geldi. Ailesiyle buluştu. Güzel bir tatil yapacak. Dinlenecek inşallah önümüzdeki günlerde tekrardan konuşuruz ama Hakan Atilla kardeşimizin şahsında ülkemizin ne kadar güçlü güzel evlatlar yetiştirdiğini, o evlatları yetiştiren ne güzel anne babaların olduğuna ben bugün bir kez daha şahit oldum. Bu ülkenin bir bireyi olmaktan gurur duydum. Allah Hakan kardeşimizden eşi ve ailesinden razı olsun. Hepsine hayırlı mübarek olsun. Ülkemize hayırlı olsun. "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal