İSKİ Üst Yönetim Kurulu Topluca İstifa Etti

Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanmasının sonrasında İBB'ye bağlı kuruluşlardan İSKİ'nin üst yönetimi toplu olarak görevlerinden istifa etti.

02.08.2019-09:06 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-09:02) İSKİ Üst Yönetim Kurulu Topluca İstifa Etti

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı kazanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) üst yönetimi toplu olarak istifa etti. Görevden ayrılma sonrası yapılan ortak açıklamada "Yeni oluşacak İSKİ Yönetimi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine başarılar diliyoruz" sözlerine yer verildi.

İSKİ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Fatih Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. İzzet Öztürk, Prof. Dr. Adem Esen, Avukat Sıddık Eraslan ile Alişan Koyuncu, Genel Müdür Yardımcıları; Selami Taşer, Cafer Sezgin, Recep Hazır ve Metin Akbaş, yeni yönetime istifalarını sundu.

Yapılan ortak açıklamada, 23 Haziran seçiminden itibaren geçen 6 haftalık dönemde gerçekleşen brifing ve toplantılarda; hayati öneme sahip su ve atık su hizmetleriyle alakalı kurumsal bilgi birikim ve tecrübelerin yeni yönetime aktarıldığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal