İBB'den Laf Cambazlığı! İstifa Ettiği Söylenen Meltem Şişli 38 Bin Lira Maaş Almayı Sürdürüyor

İSMEK'te başörtülü kadınlara yönelik çirkin ifadeler kullanıp onları aşağılayan Yeşim Meltem Şişli’nin istifa ettiğine yönelik yapılan açıklamanın yalan olduğu ortaya çıktı. Şişli'nin 38 bin liralık maaşını almayı sürdürdüğü anlaşıldı.

15.02.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-15:51)

İSMEK'te başörtülü kadınlara yönelik çirkin ifadeler kullanıp onları aşağılayan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin istifa ettiğine yönelik yapılan açıklamanın asılsız olduğu bu da yetmezmiş gibi Şişli'nin 38 bin liralık maaşını almayı sürdürdüğü anlaşıldı.

CHP yönetimi, kamuoyunun baskılarının önüne geçmek amacıyla  laf cambazlığı yapıp Şişli’nin istifa ettiği yönünde yalan ifadeler kullandı.  Şişli’nin ‘istifa ettiği’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten İBB AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, “CHP yönetimi Şişli’yi soruşturma neticelenene kadar izne çıkardı. Şişli, fiili olarak halen görevde ve İBB yönetimi ile ilişkisi kesilmedi” açıklamasını yaptı.

CHP’li İBB yönetiminin Şişli konusu karşısında kamuoyunu yanılttığını belirten Gökkuş şöyle devam etti: “İSMEK bölge yöneticilerine karşı yapılan hakaret ve taciz içeren sözlerin ardından kamuoyunda büyük bir tepki oluştu. Yaşanan olaylar karşısında CHP yönetimi, Yeşim Meltem Şişli’nin kelime oyunuyla istifa ettiği yönünde bir algı oluşturmaya çalıştı. Ancak Şişli’nin istifa etmediğini görevinden uzaklaştırıldığını öğrendik. Bunun anlamı milletin aklıyla oynamaktır. Şişli olayı üzerinden şu anda milleti kandırıyorlar ve bizim bunu kabul etmemiz mümkün değildir.”

MELTEM ŞİŞLİ İSTİFA ETMELİ
“Şişli’nin söylediği skandal sözler CHP ve İBB yönetimi tarafından kabul edilemez bulunuyorsa bu hanımefendi bir an önce görevden el çektirilmelidir”, diye konuşan Gökkuş “CHP yönetimi milleti aldattı. Bu sözden pişmanlık duyuluyorsa, yapılacak en doğru şey Şişli’nin istifa etmesidir. Siz insanların inançlarıyla ve giyimiyle bu şekilde alay edeceksiniz, milletten tepki gelince oy için milleti kandıracaksınız. Yapılan bu, bunun başka adı da yoktur” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal