Hindistan'da Kalan Türk Vatandaşı Gözyaşları İçinde Yardım İstedi

Hindistan'a eğitim sertifikası almak için giden Türk vatandaşı Seda Yavaş coronavirüs nedeniyle ülkede mahsur kaldı. Yavaş gözyaşları içinde yardım istedi.

25.03.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-16:55)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok kıtada etkili olmaya devam ediyor. Küresel çaplı pandemiye dönün virüs nedeniyle ülkeler sınırlarını kapatırken, dışarıdan gelen uçuşları da durdurdu. 

Öte yandan uluslar, farklı ülkelerde coronvirüs nedeniyle mahsur kalan vatandaşlarını ülkelerine getirmek için çalışmalarını da sürdürüyor. Türkiye de, birçok ülkede mahsur kalan vatandaşlarını yurda getirebilmek için büyük çaba harcıyor. Türkiye bu konuda titiz davranırken yurt dışından getirdiği binlerce vatandaşını 14 gün boyunca gözetimde tutuyor.

"BİR UÇAĞIN GELEMSİNİ BEKLİYORUZ"

Hindistan'da bulunan Türk vatandaşı Seda Yavaş ise orada yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Hindistan'da birçok Türk vatandaşının bulunduğunu belirten Yavaş ailesine dönmek istediğini belirtti ve herkesin Türkiye'den gelecek olan bir uçağı beklediğini söyledi. Eğitim sertifikası için Hindistan'da bulunan Yavaş kendisine virüs bulaşmış olabileceğini belirtti ve "Ülkemden acilen bizi kurtarmak için bir uçağın gelmesini bekliyoruz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal