Gelinlere 22 Ayar Altın Maske

Türkiye’de koronavirüs pandemisi çerçevesinde yasaklanan düğün törenleri 1 Temmuz’da serbest olmuştu. Bunun üzerine Kahramanmaraşlı kuyumcular gelinlere özel altın maske tasarladı.

11.07.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-16:57) Gelinlere 22 Ayar Altın Maske

Kahramanmaraşlı kuyumcular, koronavirüs sürecinde de şıklığından bir şey kaybetmek istemeyen gelinlere özel altın işlemeli maske tasarladı. 30 gram altın kullanılan ve 14 bin TL’den satılan altın işlemeli maskelerde gelinlerin artık daha şık olabileceğini kaydeden Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, daha sonraki günlerde ise altın işlemeli eldivenler için çalışacaklarını belirtti.

Maske fiyatlarının isteğe göre artabileceğini belirten Öz, pandemi sürecinde sıkıntı çeken sektörde neler yapabileceklerini düşündüklerini, akıllarına ilk gelenin maske tasarımı olduğunu belirtti. Öz sözlerine şöyle devam etti: ‘Düğünlerde özellikle kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için, göze hitap eden ve görselliği olan bir tasarım hazırladık.

‘22 AYAR ALTINDAN MASKE’

Dünyada belki ilk kez, gelinler için 22 ayar altından maske ürettik. Ustalarımızın maharetli ellerinde üretildi ve maskemiz pres kalıp üzerinden akım olarak yaptık. Taleplere göre özel maske üretebileceğiz. Bu ürettiğimiz maske 30 gram ve istenilen ağırlığa göre üretebiliriz. Herkesin bütçesine göre maske üretecek durumundayız’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal