Fuhuş Baskınında İlginç Savunma: Televizyon Tamir Etmeye Geldim

Sultangazi'de, fuhuş operasyonunda 1'i yabancı uyruklu, 3 kadınla birlikte toplam 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bir kişi, tamirci olduğunu ve evdeki televizyonu tamir etmek için orada bulunduğunu söyledi.

13.05.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-15:13)

Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan bir apartmanın 4'üncü katında fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan motorize Yunus ekipleri çalışma başlattı. Ekipler eve baskın yaparken, evde bulunan 1'i yabancı uyruklu 3 kadınla birlikte 3 erkeği gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi polise karşı direnirken, direnenlerden biri tamirci olduğunu ve eve televizyonu tamir etmek için geldiğini söyledi.

EMLAKÇI, FALCI, TAMİRCİ AYNI ANDA AYNI EVDE

Fuhuş yaptıkları öne sürülen 3 kadın emniyetteki ifadelerinde fal bakmak için bir araya geldiklerini söyledi. Fuhuş için evde bulunduğu öne sürülen erkeklerden biri de ifadesinde, emlakçı olduğunu ve eve bakmak için orada bulunduğunu söyledi.

Gözaltına alınarak Esentepe Polis Merkezi'ne götürülen 6 kişinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal