Maskesiz Dolaşan Vatandaş: Corona Beni Bulsun

Denizli'de İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararına göre kentte maskesiz dolaşmak yasaklandı. Kentte maskesiz dolaşan bir vatandaş ise "Corona beni bulsun dedi.

13.05.2020-12:12 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-14:06)

Denizli Valiliği ve İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı doğrultusunda evden çıkan her vatandaşa maske takma zorunlu getirildi. Maskesiz dolaşan vatandaşlar hakkında idari para cezası uygulanacak. Sıcak havayı fırsat bilerek dışarı çıkan vatandaşların büyük kısmı maske kuralına uydu. Fakat kentte maskesiz olarak dolaşan vatandaşlar da gözden kaçmadı. Bu vatandaşlar ise polis ekipleri tarafından uyarıldı.

"CORONA NEREDEYSE ARTIK GELSİN BENİ BULSUN ÖLEYİM"

Maske takmayan Ü. konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve ilginç ifadeler kullandı. Ü. yaptığı açıklamalarda, "Hastalık paranoyaklık seviyesine geldi, sürekli televizyonlarda. Yok hayalet taşıyıcılar var, yok şöyle derken artık ben de dedim ki corona neredeyse artık gelsin beni bulsun öleyim. Zaten hiçbir işim düzgün gitmiyor, bütün işlerim ters. Öleyim de kurtulayım diye bekliyorum. Corona neredeyse gelsin bulsun beni. O yüzden hiç umurumda değil yani. Öleceksek ölürüz, kalacaksak kalırız. Ne olacaksa olsun dedik artık. Ne eldiven ne de maske hiçbir şey kullanmıyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal