Evrim Atış'ın Anne Ve Babası Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Tokat'ın'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz günü yaylada kaybolan minik Evrim’in annesi ve babası sorgularının yapılmasının sonrasında tutuklama talebiyle adliyeye gönderildi.

23.07.2018-21:56 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-23:15) Evrim Atış'ın Anne Ve Babası Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Anne Dilek ve baba Burhan 2 çocuğundan büyüğü olan minik Evrim Atış (3,5), 10 Temmuz günü sabah erken saatlerde, Yenisu köyü yaylasındaki çadırdan hayvanları suya götürmek için ayrılan babaannesi Satı Atış'ın peşinden gitti. Minik Evrim'in arkasından geldiğini gören babaanne, gelini Dilek'e seslenerek, torununun çadıra bırakılmasını talep etti. Minik Evrim'i çadıra götüren Dilek Atış, hayvanların bulunduğu yere girdi. Bir süre sonra dönen babaanne torunu Satı Atış’ın çadırda olmadığını fark etti. Çevrede aranan Evrim, bulunamayınca komşulardan da yardım istenirken, güvenlik güçlerine haber verildi. İhbar üzerine yaylaya güvenlik güçleri ve AFAD ekipleri geldi ve aramalar başladı.

BABASI VE ANNESİ GÖZALTINDA

Bölgede arama çalışmaları devam ederken minik Evrim'in annesi Dilek Atış, baba Burhan Atış ve amcası Niyazi Atış, babaanne Sati Atış ve köy sakinlerinden Ali Hin önceki gün gözaltına alındı.

Turhal İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadelerinin alınmasının ardından babaanne Satı Atış ve Ali Hin, sonrasında da dün akşam saatlerinde amca Niyazi Atış serbest bırakıldı.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltında tutulan Evrim'in annesi Dilek ve babası Burhan Atış ise Turhal İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadelerinin sonrasında  mahkemeye sevk edildi. Babaanne Satı Atış da sorgu için tekrardan yayladan alınarak mahkemeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan anne-baba Dilek-Burhan Atış tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilirken, babaanne Satı Atış ise ifadesinin sonrasında serbest bırakıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal