Eski İl Jandarma Komutanına Hapis Cezası

Bursa'da, paralel yapılanma FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimininin ardından göreve getirilen ve ortalama bir hafta kadar çalıştıktan sonra açılan soruşturma bünyesinde tutuklanan eski İl Jandarma Komutanı Albay Ali Türk'e, örgüt üyeliği suçundan 7,5 sene hapis cezasına çarptırıldı.

08.11.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-15:09) Eski İl Jandarma Komutanına Hapis Cezası

Bursa'da, paralel yapılanma FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimininin ardından göreve getirilen ve ortalama bir hafta kadar çalıştıktan sonra açılan soruşturma bünyesinde tutuklanan eski İl Jandarma Komutanı Albay Ali Türk'e, örgüt üyeliği suçundan 7,5 sene hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa 10. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Ali Türk, avukatları ve yakınları ile katıldı.

Türk, önceki savunmalarını tekrar edip, örgütle herhangi bir bağının olmadığını iddia ederek hakkındaki suçlamaları reddetti.

'ByLock' kullanıcısı olduğu ifade edilen Türk hakkında iddia makamının mütalaasında, 'Terör örgütü üyesi olmak' suçundan ceza verilmesi istendi.

Mahkeme heyeti, kısa bir aradan sonra Türk'e 'Terör örgütü üyesi olmak' suçundan 7 sene 6 ay hapis cezası verilmesine, sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal