Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehircilik Bakanı'na Uyarı: Murat Buna Dikkat Et!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı konuşması sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a dönerek, "Murat, buna dikkat et! Diyoruz ki dikey mimari yok yatay mimari" dedi.

08.11.2018-15:12 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-15:35)

Partisinin genel merkezinde Dünya Şehircilik Günü çerçevesinde yapılan AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Konuşması sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a dönen Erdoğan, "Murat, buna dikkat et! Biz kendi arkadaşlarımıza ifade ediyoruz. Diyoruz ki dikey mimari yok yatay mimari..." sözlerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar:

''Sıfır Atık Projesi gibi projeler hususunda da sizlere bilgi aktarılacak. Sıfır Atık Projesi olayını da bir vakfa indirgeyerek ülke çapında böyle bir güçlü sivil toplum kuruluşuna da sahip olalım diyorum.

"BİZE BOŞA VAKİT GEÇİRMEK HARAMDIR"

Kendini AK Partili kabul eden her dostum benim bulunmadığım yerde kimse yoktur düşüncesi ile çalışmalarını yapmalıdır. AK Partililer koşacak ki Türkiye yürüsün. 2023, 2053, 2071 vizyonlarını böyle yapabiliriz. AK Partililer 7/24 görev yapacak ki Türkiye, üretmeye, kalkınmaya devam etsin. Eğer AK Partiliyim diyorsak bize boşa vakit harcamak haramdır. 31 Mart mahalli idari seçimlerinden de sizlerin çabası ve halkımızın desteğiyle inşallah alnımızın akıyla çıkacağımıza inancım tam.

"DİKEY MİMARI YOK YATAY MİMARİ"

Murat, buna dikkat et! Biz kendi arkadaşlarımıza ifade ediyoruz. Diyoruz ki dikey mimari yok yatay mimari... Önce mescit, sonra sosyal donatı alanları, onun sonrasında da oralarda çevrecilik yeşillendirme onun sonrasında oralarda inşaları sürdüreceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal