Eşini Öldüren Adamın Savunması Hakimi Çıldırttı

Mersin'de eski eşini 7 defa bıçaklayarak öldüren adamın, "Eşimi çok seviyordum. Sadece korkutmak istemiştim" demesinin ardından hakim, "Sevdiğine böyle yapıyorsan sevmediğine Allah bilir neler yaparsın" dedi.

06.07.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-14:49) Eşini Öldüren Adamın Savunması Hakimi Çıldırttı

Mersin'de, eski eşini otobüs durağında beklediği sırada 10 bıçak darbesi ile öldürdüğü iddia edilen sanık için müebbet hapis cezası talep edilen davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşmada katilin, "Karımı seviyorum, niyetim korkutmaktı" savunmasına hakim, "Sevdiğin insanı bıçaklıyorsun, sevmediğine ne yaparsın" sözleriyle isyan etti.

BARIŞMAK İÇİN YALVARMIŞ

Mersin 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu Z.Y. (56) ile müştekiler ve tarafların avukatları katıldı. Sanık Z.Y. savunmasında, olaydan iki gün evvel eski eşi Ümmü İ'ye (47) barışmak için yalvardığını fakat kadının bunu kabul etmediğini söyledi.

OLAY GÜNÜ BAŞKA ERKEKLE GÖRMÜŞ

Olay günü eski eşinin yanında bir erkek gördüğünü iddia eden Z.Y, "Gülerek, kahkaha atıyordu. Beni görmezden geldi. Yanımda bıçak vardı. Ben öldürmek amaçlı değil, korkutmak amaçlı bıçağı sapladım. 7 defa bıçakladığımı hatırlıyorum." ifadesini kullandı.

HAKİM İSYAN ETTİ

Mahkeme başkanının "Madem seviyorsun, sevdiğin insanı bıçakladığına göre, sevmediğine Allah bilir ne yaparsın?" sözleri ardındna savunmasına devam eden sanık, "Ben onu çok seviyordum hakim bey. Daha önce konuştuğumuzda çok yalvardım fakat bana gelmedi. Çocuklarımın annesiydi. Böyle olsun istemezdim. Pişmanım." dedi.

Çiftin çocuklarından 32 yaşındaki H.M. de olaydan 2 ay evvel annesi ve babasının anlaşarak boşandıklarını söyledi.

Babasının annesini devamlı arayarak tehdit ettiğini öne süren H.M. "Ayrılmasının ardından babam devamlı annemi arayıp 'eve gel yoksa seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Annemi çokça rahatsız etti. Annem devamlı ayrıldıklarını ve bir daha gelmeyeceğini söylerdi. Olaydan bir gün evvel babam bize gelmişti. Annem bizdeydi, onu sakladık. O gün babam bana, 'Annenizi öldüreceğim' demişti." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal