Eren Erdem'in Yarattığı Çatlağa Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Eren Erdem'in dün bir televizyon programına telefonla bağlanarak Kemal Kılıçdaroğlu ve Bülent Tezcan ile ilgili açıklamaları nedeniyle soruşturma başlattı.

23.05.2018-18:35 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-18:30) Eren Erdem'in Yarattığı Çatlağa Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, CHP’li vekil Eren Erdem'in dün bir televizyon programında yaptığı açıklamalar ve verdiği bilgiler nedeniyle soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, CHP Milletvekili Erdem'in dün gece bir televizyon programa telefonla bağlanarak verdiği demeçler ve verdiği bilgiler sebebiyle, soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.

Eren Erdem, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında önemli iddialarda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından, FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde illegal ses kayıtlarını servis ettiği dönemin Karşı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında, 22 seneye kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti. İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabulüne karar vererek, CHP’li vekil Erdem hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirmişti. Eren Erdem, aynı gün Almanya'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelmiş fakat hakkındaki yurt dışına çıkış yasağı sebebiyle havaalanında güvenlik güçleri tarafından bu çıkış engellenmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal