Emekli Maaşı Kesilen Kadın, 14 Yaşından Beri Evli Olduğunu Öğrendi

Hatay'da maaşı babasından kalan emekli maaşı kesilen 70 yaşındaki Siham Reyhani, SGK'ya başvurdu. Burada şoke eden haberi alan Reyhani, 14 yaşından beri bir Suriyeli ile evli olduğunu öğrendi. Yaşlı kadın ise hayatında hiç evlenmediğini söyledi.

13.03.2019-16:18 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-16:12) Emekli Maaşı Kesilen Kadın, 14 Yaşından Beri Evli Olduğunu Öğrendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ikamet eden Siham Reyhani (70), babasından kalan Bağkur maaşının kesilmesi ardından başvurduğu SGK'da, 14 yaşından beri Suriyeli bir kişiyle evli olduğunu öğrendi. Bugüne dek hiç evlenmediğini söyleyen Reyhani, görevlilerden destek istedi.

EVLİ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN MAAŞI KESİLMİŞ

İskenderun'da, bugüne dek hiç evlenmeyen Siham Reyhani'nin, geçen sene temmuz ayında hayatını kaybeden Bağkur emeklisi babasından kalan maaşı kesildi. SGK'ya ve maaş aldığı bankaya başvuru yapan Siham Reyhani, evli göründüğü için maaşının kesildiğini haber aldı. Nüfus Müdürlüğü'ne giden Reyhani'ye, All Kassem isimli bir Suriyeli ile Gaziantep'te 14 yaşından beri evli göründüğü bildirildi.

"DEVLET YETKİLİLERİNDEN YARDIM İSTİYORUM"

Kendisinin hiç evlenmediğini söyleyen Siham Reyhani, "Kardeşim Gülseren Reyhani ile beraber, doğduğumuz babadan kalma evimizde ikamet ediyoruz. Evliliği bırakın, başımdan bir nişanlılık bile geçmedi. Tam bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıyayım. İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptım. Devlet görevlilerinden, beni bu durumdan kurtarmalarını ve yardım etmelerini bekliyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal