Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Terör Örgütlerinin Hepsiyle Mücadele Ediyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör örgütlerinin tümüyle mücadele ettiklerini ve mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

23.04.2019-18:45 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-18:38) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Terör Örgütlerinin Hepsiyle Mücadele Ediyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Didier Reynders ile bir araya geldi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİLER

İlk olarak basına kapalı ikili  bir görüşme gerçekleştiren Mevlüt Çavuşoğlu ve Reynders, daha sonra ise kameraların karşısına geçerek ortak basın toplantısı düzenledi. 

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HEPSİYLE MÜCADELE EDİYORUZ

Belçika'daki bazı mahkemelerin PKK'yı aklamaya çalıştığını dile getiren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Savcılar PKK'nın terör listesinde kalmasını istiyor ama maalesef siyasi akımlara meyil gösteren hakimlerin bu konudaki tutumlarının farklı olduğunu görüyoruz. Terörle ilgili konularda hassas olmamız lazım. Bugün FETÖ ve PKK'nın Avrupa ülkeleri tarafından desteklenmesi doğru bir şey değildir. Biz terör örgütlerinin hepsiyle mücadele ediyoruz ve mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal