AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Kağıthane’de İncelemelerde Bulundu

Kağıthane’de dün çöken binanın çevresinde incelemelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, “Burada mağdurluk pozisyonu oluşturulmadan bütün arkadaşlarımız en iyi şekilde ağırlandılar. Ondan sonraki süreci yakından takip ediyoruz. Süreci el birliğiyle tamamlayacağız.” diye konuştu.

23.04.2019-18:31 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-18:23) AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Kağıthane’de İncelemelerde Bulundu

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane'de yıkılan binaların çevresinde incelemelerde bulundu. 

CUMHURBAŞKANIMIZ SÜRECİ TAKİP EDİYOR

Bölgede yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Bayram Şenocak, “Cumhurbaşkanımız süreci yakından takip ediyor. Valilik dahil en yetkili organlarımız işin içerisindedir. Bakanlık yetkilisi arkadaşlar o süreci takip ediyor. Burasının en hayırlı şekilde çözülebilmesi için devletimiz üzerine düşen görevi yerine getirecektir. En ufak şüpheniz olmasın. Önemli olan burada bir can kaybının olmamasıdır. Bizim tesellimiz bu noktadadır. Geri kalan bir şekilde halledilir. Sağ olsun burada mağdurluk pozisyonu oluşturulmadan bütün arkadaşlarımız ilgili yerleri en iyi şekilde ağırlandılar. Ondan sonraki süreci yakından takip ediyoruz. Süreci el birliğiyle tamamlayacağız. Tespitler devam ediyor. Gerekli incelemeler yapılsın, net bilgiler vereceğiz. Şu anda ölçüm yapılıyor." ifadelerini kullandı.

DEĞERLİ EŞYALARINI ALDILAR

Şu ana kadar bölgede tahliyesi tamamlanan 130 daire içinden yaklaşık 82'sinde yaşayan 360 vatandaşın değerli eşyalarını aldığı ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal