Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na: Hesabını Vereceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi'de CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu çok sert eleştirdi. Erdoğan, "Valimize 'it' dedi, seçimin arından bunun hesabını vereceksin" dedi.

18.06.2019-16:05 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-16:01)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi'deki toplu açılış töreninde açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

"Bakanlarımız tarafından yapılan gençlik merkezi, gençlik ve sanat merkezi ile 9 ayrı merkezi resmen bugün açıyoruz. Bu katılım bir şeyi ifade ediyor; biz aşk ile yürüyen yorulmaz dedik, yorulmadık. İlçemizde çok daha büyük hizmetlere yatırımlara hep beraber imza atacağız.

Bugün bir meseleyi daha sizinle paylaşacağım. Esaretten şehadete yürüyen Mısır halkının seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye Allah'tan rahmet diliyorum. 6 sene sonra mahkemede şehadete gitti. Mısır halkına başsağlığı diliyorum. Batı dünyasını esefle kınıyorum. Bize Mursi'yi anımsatanlarla biz şu anda mücadele ediyoruz. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde bir tarafta bizi Mursi'yi anımsatanlar var diğer tarafta adalete yürüyenler var. Bunun için bu 5 gün çok önemli. Pazar akşamı inşallah zaferle müşerref olacağız. Ve ben şunu diyorum zalimler için yaşasın cehennem.

"SEÇİMDEN SONRA BUNUN HESABINI VERECEK"

Valimize 'it' dedi, seçimin arından bunun hesabını vereceksin. Bunun yanıdakiler benim polislerime şerefsiz dedi. Biz ne valimize it dedirtiriz, ne de polisimize şerefsiz dedirtiriz. Utanmıyor mısın ya, bunların hesabını soracağız. Herkes yerini haddini bilecek. "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal