Cumhurbaşkanı Erdoğan Teşkilatlara Uyarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il teşkilatlarına görüntülü mesaj gönderdi. Mesajda il teşkilatlarına uyarılar yaptı

16.04.2018-09:06 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-09:08) Cumhurbaşkanı Erdoğan Teşkilatlara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlara gönderdiği mesajda şunlara dikkat çekti:

2019 martta yapılacak mahalli idareler, kasımda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve milletvekilliği seçimine kadar sıkı bir çalışma yürütmeliyiz. Belediye başkanlarımızla birlikte belediye meclis üyelerimiz, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları yapılacak faaliyetlere etkin şekilde katılmalıdır. Halka yeni sistemin tüm detaylarını ve MHP ile kurulan ittifakı kafalarda soru bırakmayacak şekilde anlatmalıyız.

Toplumun her kesimine yönelik ayrı ayrı etkinlikler planlamalı ve icra etmeliyiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacak şekilde bu süreci seçim gününe kadar aralıksız devam ettirmemiz gerekiyor. Belediye personelinin vatandaşla olan ilişkisinin memnuniyet düzeyini daha da arttırmalıyız. Bürokrasiyi hızlandırmalı, belediye hizmetlerini de arttırmalıyız. Halkın tepkisini çeken her türlü tavırdan, davranıştan, lüksten, şatafattan, kibir, gurur ve çekişmeden uzak kalmalıyız. Gönüller kazanmalı, her kesime ulaşmalı ve yapılan icraatlarda ayrım yapmayarak tüm kesimleri kapsayan çalışmalar yapmalıyız.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA İL BAŞKANLIKLARINI ZİYARET ETMİŞTİ.

Maltepe, Beykoz ve Üsküdar’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özetle şunları söyledi Kanal İstanbul için ön çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Yakında ihalesini başlatıyoruz. Boğaz’daki kazayı gördünüz. Bunun ne kadar önemli olduğunu net ortaya koyuyor. İsteseler de istemeseler de Kanal İstanbul’u yapacağız” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal