Cumhurbaşkanı Erdoğan Medya Organlarını Kadın Programları Konusunda Uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7. Aile Şurası'nda önemli açıklamalar yaptı. Kişiliğin ilk önce ailede oluştuğunu söyleyen Erdoğan, medya organlarını da kadın programları konusunda uyardı.

02.05.2019-14:42 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-14:35)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan 7. Aile Şurası'nda açıklamalar yaptı.

Erdoğan açıklamasında "Doğum kontrolü dediler, aile planlaması dediler farklı isimlerle bize nüfuz etmeye uğraştılar. Atılan bu adımlarla nüfusumuz azaltıldı. Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum. En az üç çocuk derken bazılarının geçim konusu demesi… Bu toplumun çoğunluğu Müslüman. Şunu unutmayalım her doğan rızkıyla doğar" sözlerini kullandı.

"MEDYA ORGANLARINI ÖZELLİKLE UYARIYORUM İKAZ EDİYORUM"

Şayet halk olarak varlığımız korumak istiyorsak aile kurumuna hep beraber sahip çıkmalıyız. Aile kurumunun güçlenmesi hususunda medyadan akademiye polisten askere hakime dek çok önemli sorumluluklar düşüyor.

Şayet medya organlarımız kadın programları ismi altında mahremiyeti ve ailevi değerleri hiçe sayıyorsa orda çok büyük bir problem var demektir. Bu hususta medya organlarını özellikle uyarıyorum uyarıyorum. Çünkü bu gelecek nesillerin en önemli problemi olacaktır. Reyting kaygısıyla dizilerde çarpık ilişkiler özendiriliyor sosyal medyada şiddet teşvik ediliyorsa devletin attığı adımlar akim kalmaya mahkum olur.

Aileye sahip çıkılması herkesin sorumluğundadır fakat asıl yük anne babalar olarak bizim omuzlarımızdadır. Her fırsatta büyüklerimiz ziyaret etmiyorsa bizim çocuklarımızın da bizi ziyaret etmesini beklemeyiniz.

Hayatta en mutlu olduğum an annemin ayaklarının altını öptüğüm andır.

Biz elimizden telefonu tableti televizyonu bir tarafa bırakıp aile üyelerimizle hemhal olmazsak çocuklarımızın iletişim obezi olmasını önleyemeyiz. Değişimi önce kendi hayatımızdan başlatmazsak kimseye sözümüzü geçiremeyiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal