Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK Neyse, DHKP-C Neyse, FETÖ de Odur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya'da Türk Toplumuyla Buluşma Programında açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "PKK neyse DHKP-C neyse FETÖ de odur, bunların birbirinden hiçbir farkı yoktur." dedi.

30.06.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 30.06.2019-13:28)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nagoya Bunri Üniversitesi Kültür Forumu'nda "Türk Toplumuyla Buluşma Programı"na katılarak burada önemli açıklamalarda bulundu.  

"82 MİLYONUN MUHABBETİNİ GETİRDİM"  

Buluşmaya gelemeyen Japonya'daki Türk vatandaşlarına da selamlarını gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlere 82 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının muhabbetini getirdim. Sizlere ailelerinizin, yakınlarınızın, hemşehrilerinizin kucak dolusu selamını, muhabbetini getirdim." diye konuştu.  

"FETÖ JAPONYA'DA ÜLKEMİZİ KARALIYOR"  

FETÖ'nün Japonya'daki faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Japonya'da FETÖ'ye bağlı okullar, dernekler ve şahıslar hala faaliyetlerini sürdürüyor. 15 Temmuz gecesi 251 insanımızı kalleşçe şehit eden bu örgüt yurt dışında ülkemize yönelik yoğun bir karalama kampanyası yürütüyor." ifadelerini kullandı.

"PKK NEYSE, DHKP-C NEYSE FETÖ DE ODUR"    

Başkan Erdoğan, "Eli kanlı bu terör örgütü ile mücadelemizde sizlerden destek bekliyoruz. PKK neyse DHKP-C neyse FETÖ de odur, bunların birbirinden hiçbir farkı yoktur." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal