Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir Haçlı Bozuntusu Bizi Durduramaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da vatandaşlara hitap ederek, "Hiçbir haçlı bozuntusu Türkiye'nin yükselişini durduramaz. Biz sadece Allah'ın huzurunda, rükuda ve secdede eğiliriz." diye konuştu.

17.03.2019-19:31 - (Son Güncelleme: 17.03.2019-19:20) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir Haçlı Bozuntusu Bizi Durduramaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya'da düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.

İZMİR MİTİNGİNE 120 BİN KİŞİ KATILDI

Bugün Cumhur İttifakı'nın ilk mitinginin yapıldığı İzmir'de mitinge katılan kişi sayısını açıklayan Erdoğan, "Resmi rakamı söylüyorum; 120 bin kişi ile İzmir'de mitingimizi yaptık. 31 Mart'ta İzmirin'in istismar siyasetini sandığa gömüp inşallah yeni bir başlangıç yapacağına inanıyorum." diye konuştu.

HİÇBİR HAÇLI BOZUNTUSU BİZİ DURDURAMAZ

Yeni Zelanda'daki terör saldırısına gönderme yapan Başkan Erdoğan, "Antalya böyle dik durdukça hiç bir Haçlı bozuntusu aramıza giremez. Öyle seslenin ki Bizans heveslilerinin akılları başlarına gelsin.Hiçbir haçlı bozuntusu Türkiye'nin yükselişini durduramaz. Biz sadece Allah'ın huzurunda, rükuda ve secdede eğiliriz. Başka hiçbnir yerde değil." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE ÖYLE BİR YER YOK

HDP Eş Başkanı Sezai Temelli'nin sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Güneydoğu Anadolu, Ege, Marmara, Akdeniz bölgemiz var ama Kürdistan yok. Ha sen orada yaşamak istiyorsan Irak'ın küzeyinde var. Defol git oraya. Nereye giderlerse gitsinler teröristlerin peşlerindeyiz. Orada da kovalacağız. Dünyanın hiçbir ülkesinde siyasetin kalibresi bu kadar düşürülmedi." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal